
Arkasında son derece başarılı bir 13 sezon bırakan ve bu süreç içerisinde İllüzyon, Temelhan, Şeker Remziye ve Luna Lovegood gibi G1 galiplerinin yanı sıra toplam 33 Grup galibi yavru veren başarılı aygır Kaneko’nun 2023 yılı aşım ücreti belli oldu.
21 yaşındaki Pivotal’in klas oğlu, 2021 yılında 65 sıfat için 38.000 TL aşım ücreti ile 246 müracaat alıp kuraya kalmış, geçen sene ise 60.000 TL aşım ücreti ile 75 müracaat alıp bir kez daha kuraya kaldıktan sonra sıfat adedi arttırılmıştı.
Başarılı aygırın bu sene 92.500 TL aşım ücreti ile Türkiye Jokey Kulübü İzmit Pansiyon Harada hizmet vereceği öğrenildi.

SUPER SAVER 50 bin
VICTORY GALLOP 60 bin
Kaneko 92 bin
Çok pahalı değil mi?
1-super saver ve victory gallop tjk aygırı, kaneko özel, sahibi istediği gibi belirler.
2- victory gallop 28 yaşında olacak seneye. bu yaş zaten çok ileri bir at için. super saver da henüz ülkemizde aygır olarak daha kendini kanıtlayamadığı için fiyatları düşük tutmuşlardır.
Pahalı olarak değerlendiremeyiz açıkcası bir maiden ücreti 100 bin civarında nitekim her piste uyum sağlaması parasını fazlası ile karşılayabileceğini düşünüyorum.
Süpersaverın fiyatı buyıl için belli değil daha muhtemelen 100 bin olur. Victory galop da emekli olabilir.
Kv şartlı kosu ati veriyor gazi kazanani bırak dogru dürüst gazide plase yapan yavrusu yok kazanç siralamasinda ilk 20 de 1 tane yavrusu yok akıl karı değil bu aşım ücreti
Genel Sıralamada Luxor’un altında 7’inci…
Sentetik Pist’te Mendip’in arkasında 2’inci…
Call to victory hakkında bilginiz varmı
Çat!! Səsi duydum sanki
Üstad gerçekten boş bır yorum olmuş. bu zaman kadar 1 milyon barajını aşmış 30 tane yavrusu olup G1 galibi vermiş, sürat ve dayanıklık yönünden PİVOTAL in Türkiye deki en iyi temsilcisinden bahsediyorsun. Kum çim sentetik her türlü pisti koşan yavrular veren erken gelişen ve uzun süre koşabilen bir çok yavrusu mevcut. İlla ithaal mi olması gerekiyor iyi aygır için çok çok büyük hedeflerin yoksa (yurtdışı koşular) yurt içinde tercih edilebilecek en iyi aygırlardan bir tanesi. İlk koşusundan son kosusuna kadar hepsini hatırlar ve jenerasyonunu hafızamızdan silemiyiz. Belkide Türkiye de en iyi ingiliz jenerasyonun ( luxor, sabırlı, wolfsson, yavuzstar, ribella vs. ) nadide temsilicilerinden bir tanesi. Haksızlık etmeyin lütfen
Hiç bir grup yarisinda kaneko yavrusu göremezsiniz,
Dolayısıyla bu rakkamlar çok yüksek ve gereksiz.
Çünkü yavruları genelde kisa orta mesafelerde başarılı bilmiyosan öğren
Beğenmeyen fiyatını aşırı bulan yazmaz kisragini. Kerem silah dayamiyor kimseye.
38.000 de bari Super saver bu sene bellimiki.Gerçi Tjk ucuz tutuyor.
Kaneko iyidir.
Kaneko tam bir memur zihniyetli aygır. Belki grup1 yavru vermez ama tayları pek boş da geçmez. Şartlı, handikap derken çorbayı çıkartır.
Kaneko, genel aygır kazanç sıralamasında V.Gallop’un arkasından ikinci sırada. Tayları 140 milyona yakın para kazanmış. Tabela yüzdesi yüksek. Hem Fenotip hem genotip olarak iyi taylar veren bir aygır. Öyle ki sahaya ilk geldiklerinde Kaneko taylarını hemen ayırt edebilirsiniz. Kısrak babası olarak da başarılı olduğunu biraz araştırsanız görürsünüz. Tjk aygırları tabi daha ucuz olacak. Tjk atçıya destek olmak zorunda.